Коледа е чудесна

Коледа отново е тук и, както винаги, е страхотна. Това е очевидно, но все пак е добре да го затвърдим.

Светът е много по-правилен, когато имаш искрящо дърво в стаята. Елхите са свежа и жезнерадостна украса, която на всичкото отгоре изглежда добре. Те са и една прекрасна възможност отново да бъдем деца и да закачим украшенията на клоните ѝ с чисто вълнение.

На Коледа има цветни лампички. Мислите си, че сте го забелязали, но не сте. Това са лампички, които са цветни! Те са шарени и светят! Колко точно съвършено е това?!

На този празник идва Дядо Коледа. Добродушния старец, който ще раздаде подаръци на всички. Само като си представиш как дундест чичко с голяма усмивка и червен костюм се напъхва в комина ти, ти се разтапя сърчицето. За да дойде Дядо Коледа обаче трябва да има сняг. Затова, ако ви се е сторило, че на Коледа няма сняг, трябва да знаете, че не сте прави. В цялата история на човечеството не е имало нито една Коледа без сняг. Никога.

bag-21467_960_720

Получаваме подаръци. И макар това да е обичайно за всички празници, тук е по възможно най-симпатичния начин. Те са под елхатааа! Йейй!

Въпреки непрестанните опити на човечеството да опорочи този празник и да го обвърже с институциите и Системата, той си остава напълно независим. Коледа НЕ Е празник на църквата, държавата или частния бизнес. Коледа е празник на щастието!

Share This:

One thought on “Коледа е чудесна

  • януари 19, 2016 at 2:18 am
    Permalink

    Пожелавам ви да запазите вълшебството на Коледа в душите си и всяка следваща година да изживявате същата красива емоция.

    Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.