Германия – На колене и издържа света

Германия – великата и могъща страна, която тласкаше светa напред, днес е поставена на колене в ролята на вечен длъжник на хората.

През Втората Световна Война Германия убива милиони души. Така е. Но дали сега тя изкупва точно това? Едва ли, други подобни убийства се прощават доста по-лесно. Германия изкупва това, че е дръзнала да пожелае да бъде велика. Тя е сторила непростимото като е поискала да владее света. Тя се е осмелила да твърди, че е могъща и можеща, вместо слаба и нуждаеща се. Тя не се е задоволила с общия стандард и е опитала да стане по-добра. И най-лошото е, че тя е поискала прогрес за всички.

Както знаем, подобни цели се наказват изключително жестоко. А в днешно време миналото на Германия служи като средство за управление на масите. Съвременните морални учения гласят: „Германия потърси величие и вижте какво стана. Затова нека ние си останем посредствени.”

Днешният германец е плашлив червей, стъпкан под ботуша на вината. Това са наследниците на Гьоте и Шилер, на Ницше и Бетовен. На всички тези, които създадоха нови Вселени и ги оставиха да растат зареждани само от мощта тътнеща в душите им.

Съвременният германец се срамува от нацията си, расата си и силата на дедите си. Той смята, че полицията има право да го арестува, ако покаже гордост от родината си. Той счита за обида факта, че прах за пране може да послужи за 88 измивания. Той вярва, че белите дължат извинение на негрите, защото са се развили по-бързо. Той е готов да унищожи сегашния свят с послушание и милост, само и само да не го направи с оръжия.

И на всичкото отгоре, Германия дори плаща за икономическото невежество на всички останали.

Берлин в момента е гей-столицата на света. Не мисля, че обществото може да падне по-ниско. Както сме тръгнали, предлагам да превърнем лагерите Гулаг в гей-барове и да построим паметник на травеститите в Саудитска Арабия. И разбира се, трябва да подчертая, гей-столица не значи „хората отиват там да се себеизразяват и да се чувстват добре”. Изобщо не. Това значи евтин разврат и разлагане на Аз-а, докато измисляме как да кръстим пол номер 37. Берлин също е столицата на техно музиката и наркотиците. От архитектура и музеи стигнахме до това. Струва ми се, че доста хора трябва да си знаят мястото и да не стъпват в свещените земи на други. Аз лично не си спомням кабинетът на американския президент да се намира в Москва, нито катедралата Свети Петър да е в Мека.

Германия избра да жертва дори така ценената си сигурност на гражданите само за да не я обвинят в расизъм и нетолерантност. Тя приема имигранти, без да може да ги интегрира, докато проповядва съчувствие и разбиране. На Нова Година благоразумните германци обособиха безопасни зони за жените на площадите. Може би все пак обществото е успяло да падне по-ниско. Всеки уважаващ себе си германец трябваше да емигрира след това. Но пък себеуважението май го забраниха със закон там.

В момента страната е под диктатурата на нисшия светъл спектър. Но това не може да промени факта, че Германия все още е енергиен център и източник на прогрес.

Share This:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.