Сексът – празник и свещенодействие

Сексът е съвършенство. Той е едно от най-прекрасните изживявания в човешкия живот и един от най-достойните начини да изразиш любовта си. Ето защо обществото е направило всичко възможно, за да го унищожи.

Сексът може да се раздели в две основни категории – без любов и със любов.

В първия случай той е празник на живота. Извор на светлина и щастие, полет към зората и адреналин, примесен със сладостната еуфория от това да бъдеш човек.

Но в радостта от това да дишаш, хората са видели единствено грозота. Те възприемат секса като нещо противно и грешно, което трябва да се прави скришом. За тях това е чувството „искам да правя мизерия“. Почти всеки възприема сексуалните си желания като греховни и низши емоции, които го омърсяват.  Съществуват и онези, които са доволни от постигнатата жалкарщина и държат да я разгласят, целейки евтин скандал.  И едните, и другите потъват във водовъртеж от пороци и изкривени възприятия, които ги объркват все повече. С времето сексът се е превърнал в нещо презряно и ужасно. Тема табу, която може да се показва единствено под формата на повърхностен спектакъл.

Истината обаче е, че сексът е израз на вътрешната ни същност. Той е жалък за жалкия човек и носи величие за великия. Сексът не е изначално низша емоция и не представлява контрол на тялото над душата. Той е химн за вечното полусливане на материята и духа, които допират устните си, за да избухнат в екстаз.

Когато сексът е между души, които се обичат, той е върховна точка в себеизразяването. Това е мигът, когато страстта се издига над небесата, достигайки своя абсолют. Свещен ритуал на смелите, които плетат нощни бури в тихите следобеди.

Сексът може да обсеби и зароби слабите, но е освобождение за онези, които могат да понесат силата му. Те ще открият, че той е ключ към човешката същност. Ще си спомнят как да се завърнат в крепостите, които са изоставили и ще пишат оди за природните стихии с оголени пръсти.

Сексът е сила. Използвайте я.

Share This:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.