Топ 10 кралици от “RuPaul’s Drag Race”

За общо тринайсет сезона видяхме над сто кралици да ни показват талантите си, всяка със своя специфичен стил и персоналност. Някои обаче се откроиха от останалите с особено ярък блясък. Ето кои са моите топ 10 кралици от “RuPaul’s Drag Race”:

Акуария

Акуария е еталон за това какво наричаме „полирана кралица“. Едва на двайсет и една години тя успя да докаже, че е един от най-добрите участници в състезанието като цяло. Акуария тотално доминираше модния подиум показвайки голямо въображение и способност да изразява емоции чрез външния си вид. Същевременно  обаче не отстъпваше на никого и в изпитанията, с което тотално разби стереотипа за глупавата красавица. Тя остана на върха през цялото време, като всяка седмица ни показваше нова и непозната нейна страна. Акуария беше кралица както на подиума, така и в комедията и актьорските скечове, а с тоталния си триумф на финалния липсинк затвърди победата си, преръщайки се в новата драг звезда на Америка.

Алиса Едуардс

Няма липсинк с Алиса Едуардс, който да не е емблематичен за предаването. Тя знае как да превземе сцената и е изпълнител, който се отдава изцяло. Алиса е образ с множество странности, но всичко в нея, от щракането с език до начина, по който се оглежда в огледалото, само прави личността ѝ още по-богата и интересна.

Аляска

Hiiiiii. Аляска е болестотворно създание на токчета, което се справя с всяка поставена задача на изключително високо ниво. Тя е един от най-забавните участници както заради способността ѝ да прави шеги, така и поради факта, че е напълно ненормална. Аляска е дебил с перука, който не можеш да не харесваш. Тя е извънземна кучка, но пък може да си го позволи, защото никой не може да направи шоуто на Аляска по-добре от самата нея.

БенДеЛаКрем

Въпреки изкуственото преиграване относно личните си решения, на сцената ДеЛа няма равна като актриса. Единствено тя успява да се превъплъти изцяло в зададения образ и да ни накара да изживеем напълно неговата реалност. ДеЛа е топла и харизматична и е отличен комик, който не ти позволява да спреш да се смееш.

Бианка дел Рио

Естествено, че тази класация не би могла да съществува без Бианка дел Рио. Единствената участничка, за която бе абсолютно сигурно, че ще спечели сезона си още от първия епизод. Бианка определено е най-добрата в това да каже точната шега на правилното място и не се страхува да премине всички граници на общоприетата етика. Тя е от малцината, които са също толкова забавни зад сцената, колкото и по време на представление. Въпреки агресивния ѝ и изпълнен с обиди хумор, в Бианка няма и следа от злоба. Тя е шегаджията с една-единствена рокля, който успя да очарова всички покрай себе си.

Дитокс

Дитокс е извращение на природата, което е единствен представител на собствения си вид.  И точно това я прави страхотна. Дитокс не е той, не е тя, не е дори то. Просто е… Дитокс.

Катя

Катя е лопатата, която използват, за да ви изстържат от цимента след като сте се хвърлили от десетия етаж поради депресия. Тя е откачалка, която продължава да съществува само защото учените не са успели да изобретят необходимия пестицид. Катя е великолепен социопат, който често се изгубва в собственото си чувство за хумор. Тя е отличен изпълнител и макар отдавна да е загубила разсъдъка си, трябва да помним едно: Она звезда. На всегда.

Рейвън

Рейвън е еротична рефракция на реалността. Тя изгражда изкуствено изкушение, виртуален блян, който докосва сетивата. Почти всички драг изпълнители посочват сексапила като своя основна черта и твърдят, че излъчват секс, но когато го каза Рейвън, за първи път беше вярно. Тя е изключително магнетична и създава тъмна фантазия, която носи дъха на собствената ѝ есенция. Рейвън е победител и факът, че короната ѝ бе отнета два пъти, е повече от притеснителен.

Шанджела

Образът на Шанджела е един от най-чудесните. Тя е шумна, дразнеща, смешна и очарователна. Шанджела е и единствената, която измина целия път от начинаещ драг изпълнител до завършена кралица пред очите ни. Шанджела е оригинална, вълнуваща и добросърдечна. За нея е достатъчно просто да бъде естсествена и да остави енергията си да завземе всичко по пътя си. Halleloo, bitches!

Юрика

Юрика, открихме я! Тя е експлозия от емоции и смях, чиито последствия са непредвидими. Юрика е писхопат, който е ял твърде много захар. Тя е топката позитивна енергия, която разцепи сцената на две. Юрика успя да преодолее себе си и да покаже на всички, че голямото момиче може да мачка и да се весели едновременно.

Share This:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.