Китай – колонизаторът на света

Докато медиите продължават да ни занимават със съперничеството между САЩ и Русия, а Европа е заета с вътрешните си конфликти, никой не забелязва, че на хоризонта се задава нещо много по-страшно – Китай.

Китай са първата икономическа сила в света. Всеки пети човек на планетата е китаец. Интересите на тази държава стоят пред тези на всички останали. Световни компании като Гугъл отстъпват от свободата си, за да се подчинят на азиатския деспот, оставили сме им лидерството в най-рисковите сектори като човешката генетика, пазарите ни са залети с техни стоки, а децата ни трябва да учат китайски, за да оцеляват в новите условия. И все пак човечеството упорито отказва да види онова, което е пред очите му – Китай иска да завладее целия свят, а след това да го унищожи.

Първият голям проблем е, че хората не вярват, че Китай се стреми към тотална експанзия. Тази държава винаги бива изтъквана  с това, че в исторически план никога не е била „агресора“ в нито една война. Тук мога да отговоря само едно – именно. Нация, която никога не е имала ценности, които си струват да започнеш война, може единствено да се срамува. А и човешките убийци отдавна са открили много по-добри методи за изтребването на вида ни от агресията.

Вторият проблем е, че когато все пак го повярват, хората казват „Е, какво толкова“. Ще ви кажа. Китай не е достоен да владее света. Русия и Германия са притежавали гордост и достойнство. Затова когато са решили да превземат Земята, са го направили по единствения начин, който отговаря на тези ценности – война. Дори САЩ, които не притежават тези качества, са имали необходимия финес, за да подходят към света като изящен екзекутор, установявайки културна доминация. Но от всички възможни начини да завладееш човешката Вселена, Китай са избрали най-долния – размножаване. Раждай. Раждай докато другите воюват, раждай докато останалите мечтаят, раждай докато индивидите постигат себе си. Не разделяй и владей. И не обединявай и управлявай. А раждай и уеднаквявай.

Подобно на паразит, който е безпомощен пред красотата на пълноценния организъм, Китай се е умножавал в продължение на векове, за да разяде тъканта отвътре, изсушавайки мозъка. Нация, която е изобретила клонирането и хуманоидите чрез собственото си мултиплициране.

Китай не притежава нито духовните, нито интелектуалните, нито физическите качества, необходоми на един лидер. И следователно не трябва да бъде такъв. Китай олицетворява правилото, че слабите хора създават силни институции. А слабостта не може да получи победата.

Трябва ли отделният китаец да бъде съден за това, че принадлежи към нацията си? Разбира се, че не. Но Китай трябва да бъде спрян преди да е станало твърде късно. В противен случай човечеството ще достигне до своя край по един от най-недостойните пътища, които е можело да избере.

Share This:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.