Награди на Абсолютните 2020

Абсолютните обявяват хората и събитията, които оказаха най-голямо влияние върху света и Абсолютизма през 2020.

Пълният списък на номинациите можете да видите тук: Номинации 2020

Личност на годината

Номинирани: Андреа Бочели, Джон Кехоу, Енио Мориконе, Кубрат Пулев, Новак Джокович

Личност на годината за 2020 е Джон Кехоу защото казва открито истината за Вселената и за способностите на човека. Във време, в което светът се нуждае от своите квантови воини, той е един от тях.

Очарование на годината

Номинирани: Атанас Мангъров, Боби Турбото, Дечко Тодоров, Джузепе Фичера, Стефани Милингър

Боби Турбото е победителят в Очарование на годината 2020 защото превърна един страшен герой в символ на щастие и радост. И в период, когато енергията ни е потисната, той успешно повдигна духа на цялата нация.

Враг на годината

Номинирани: Бил Гейтс, Джаред Лето, Илън Мъск, Ру Пол, Си Дзинпин

Враг на годината за 2020 е Бил Гейтс защото открито заяви намеренията си да владее света чрез коронавируса и го направи. Той не само отрови света, но и му продаде нова отрова, представена като ваксина за спасение от първата.


Историческа личност на годината

Номинирани: Тодор Каблешков, Иван Вазов, Мария Единбургска, Катя Паскалева, Лудвиг ван Бетовен

Историческа личност на годината е Иван Вазов  защото е най-истинският българин. Той успява да открие всеки нюанс на красота и величие именно в спектъра на България. Вазов е непримирим воин за гордост и свобода на страната ни.

Събитие на годината

Събитието на 2020 е това, че след като човечеството се справи с оцеляването от тази така страшна криза (или поне от манипулацията за нея), то е готово за нови подвизи.

Негативно събитие на годината

Номинирани: Имплантирането на чип в прасето Гертруд, Появата на коронавируса, Спирането на времето, Затварянето на граници, Отнемането на свободи

Негативно събитие на 2020 година е Появата на коронавирусът, който показа, че хората правят това, което им е наредено. Пандемията демонстрира по-ясно от всякога, че всичко в нашия свят се държи под ключ и всеки изпитва успокоение, че не му се налага да живее с отговорността този ключ да бъде у него.

Герой на годината

Номинирани: Монк(Монк), Мишел(Ало, ало!), Ал Бънди(Женени с деца), Дейви Джоунс(Карибски пирати), Луси(Повест за два града)

Герой на 2020 е Ейдриън Монк защото е личност за пример в периода на пандемията, тъй като неговият страх от зарази е израз на същността му, а не следствие от обществени манипулации. А когато Монк се страхува от нещо, той се изправя срещу него в името на това, в което вярва.


Share This:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.