Вселената струва един гръбнак

Всеки може да получи цялата Вселена. Необходимо е само да има цял гръбнак.

Има две безусловни истини, които човек трябва да осъзнае, като първа предпоставка, за да постигне всичко.

Вселената може да ти даде всичко. За нея няма нищо не възможно, а времето работи по нейната воля. Тя е изконният създател на всичко и освен това сама определя правилата. Дори нещата, които човешкото съзнание счита за напълно невероятни, са в нейните възможности. За Вселената пречки не съществуват и тя дори ще се радва да бъде предизвикана с желанията на хората.

Вселената иска да ти даде всичко. Тя обича хората и нейната цел е да им помага и да ги насърчава. Тя иска хората да се развиват все повече, за да я предизвикват и изненадват, и за да може тя да се развива заедно с тях. Единственото от, което Вселената има нужда е да ѝ покажеш, че си готов и заслужаваш това, което искаш.

Вселената предоставя пред нас абсолютно всички възможности, които не са краен брой. Трябва само да си го вземем. Зависи от нас. И да, това изисква смелост, сила, решителност, но това са нещата, които ни правят достойни хора и никое желание не би поискало да се сбъдне за човек, който не ги притежава.

Човекът с гръбнак може да постигне всичко. Той никога няма да се отклони от пътя си, никога няма да трепне пред неизвестното, никога няма да предаде ценността си. Така той няма как да не получи всичко, което си постави за цел.

Вселената ни дава, но ние трябва да умеем да вземаме. Какво ще получиш зависи от това колко силен си. Защото съвършените неща в живота могат да достигнат само до великата душа. Ето защо ако искате успех и щастие във всяка една сфера, бъдете готови за тях.

Share This:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.