Награди на Абсолютните 2021

Абсолютните обявяват хората и събитията, които оказаха най-голямо влияние върху света и Абсолютизма през 2021.

Пълният списък на номинациите можете да видите тук: Номинации 2021

Личност на годината

Номинирани: Алексей Навални, Даутцен Крус, Мингма Гиаеле Шерпа, Наоми Осака, Ники Минаж

Личност на годината е Даутцен Крус, защото показа на света, че собственото ти тяло е нещо неприкосновено във всяка ситуация и човешката свобода стои над всичко останало.

Очарование на годината

Номинирани: Иво Димчев, Керана, Любо Киров, Руши, JJ

Очарование на годината е Керана, защото тя носи в себе си творческата сила, бунтът и уменията, които всеки един създател на изкуство трябва да притежава.

Враг на годината

Номинирани: Алберт Бурла, Александър Шаленберг, Антони Фаучи, Еманюел Макрон, Марк Зукърбърг

Враг на годината е Еманюел Макрон заради тоталното погазване на човешките прави и превръщането му в недостоен диктатор. Той предаде Франция, Европа и Човешкия вид.

Жалкар на годината

Номинирани: Дженифър Анистън, Зуека, Мегън Маркъл, Световният журналист, Шон Пен

Жалкар на годината напълно заслужено е Световният журналист, защото той е най-силният съюзник на тези, които искат да подчинят човечеството. Нито един от членовете на тази професия, която някога се е славела със смелост и истинност, не посмя да каже нещо различно от това, което му беше заповядано.

Събитие на годината

Номинирани: Бан на пластмасата, Европейското първенство по футбол, Международно ядрено споразумение, Протести срешу ковид ограниченията, Учени откриха нови видове

Протестите срещу ковид ограниченията са събитие на 2021, защото те са доказателство, че човечеството все още се бори за свободата си. Хората, протестиращи в държавите с най-тежки мерки, в момента имат огромна тежест върху раменете си да защитят правото на избор.

Негативно събитие на годината

Номинирани: Арестът на Раман Пратасевич, Завладяването на Афганистан от талибаните, Ковид ограничения, Масовата ваксинация срещу COVID-19, Супер-лигата

Масовата ваксинация срещу COVID-19 е негативното събитие на 2021, защото тя представлява символично ритуално самоубийство на човечеството. Хората избраха правителството пред собствения си организъм и така показаха колко дълбоко е вкоренена в съзнанията им идеята за подчинение.

Историческа личност на годината

Номинирани: Владимир Вазов, Георги Раковски, Джозефин Бейкър, Иван Вазов, Никола Тесла

Историческа личност на годината е Георги Раковски заради несломимия му дух и защото е съзрял свободата отвъд времето и пространството, а после е построил път към нея.

Share This:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.