Награди на Абсолютните 2022

Абсолютните обявяват хората и събитията, които оказаха най-голямо влияние върху света и Абсолютизма през 2022.

Пълният списък на номинациите можете да видите тук: Номинации 2022

Личност на годината

Номинирани: Елизабет ll , Кристиано Роналдо, Новак Джокович, Роджър Федерер, Хаваши

Личност на годината е Новак Джокович защото доказа, че дори в свят, който е срещу индивидуална личност, човекът, който вярва в себе си и във вселената, може да успява във всичко, с което се заеме.

Враг на годината

Номинирани : Борис Джонсън, Владимир Путин, Володимир Зеленски, Джани Инфантино, Илън Мъск

Враг на годината е Владимир Путин защото жертва собствения си народ и собствената си страна за война, в която най-големият губещ е Европа и всички нейни идеали.

Събитие на годината

Номинирани: Бунтовете в Китай, Края на пандемията, Изявление от петте ядрени сили срещу използването на ядрени оръжияр Революцията в Иран, Световно първенство по футбол

Краят на пандемията от коронавирус най-после настъпи и светът отново е свободен да се поеме дъх и да се завърне към нормалния начин на живот.

Историческа личност на годината

Номинирани: Бони и Клайд, Дмитрий Менделеев, Кемал Ататюрк, Никола Вапцаров, Шандор Петьофи

Историческа личност на годината е Кемал Ататюрк защото той е борец за любов и свобода, чиито усилия са го превърнали в културен и идеологически баща на цяла една нация.

Очаронатие на годината

Номинирани: Георги Милков, Дуейн Джонсън Скалата, Енди, Килиан Мбапе, Кости Йонита

Очарование на годината е Дуейн Джонсън Скалата защото доказа, че един очарователен и слънчев човек може да носи мрак в себе, изигравайки отлично Черния Адам и затвърждавайки за пореден път, че творчеството му винаги е посветено на индивидуализма.

Герой на годината

Номинирани: Гарсия Флин(Timeless), Езран(The Dragon Prince), Рая(Raya and the Last Dragon), Ренис Таргариен(House of the Dragon), Черният Адам(Black Adam)

Герой на годината е Рая защото прояви постоянство, находчивост и смелост, за да възроди света си. Накрая тя дори надмогна себе си, като се довери на доказан предател, разбирайки, че само абсолютната вяра в човешката душа може да ѝ донесе успеха.


Share This:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.