За нас

Absolutnite.com

Този сайт цели да създаде свободен свят и да срине Системата. Ние искаме да накараме хората да се замислят за собствената си същност и за същността на Вселената, в която живеят. Да поставят под въпрос всичко, което обществото им е представяло за правилно и да открият собствената си реалност. Да осъзнаят могъществото си и да си вземат света обратно.

Ние търсим живия човек. Този, който е избрал да диша истински и знае цената на решението си. Този, който няма да се задоволи с това да наблюдава действителността, а ще дръзне да се превърне в неин създател. Вълнува ни само върховната истина на себеосъзнатия индивид.

Сайтът представя философията Абсолютизъм и нейното приложение във всички аспекти – от устройството на Вселената и смисъла на живота до структурата на обществото и ежедневните дела. Второто основно предназначение на статиите е да покажат грешките и умишлените манипулации в приетите за нормални обществени правила и да дадат алтернатива на Системата.

Духовната Революцията е Абсолют в най-чистата му форма. Участниците нея са напълно независими един от друг. Всеки успява да я осъществи по свой собствен начин. Към нея могат да се присъединят, както гениалните, така и идиотите; както банкерът, така и просякът; както домакинята, така и серийният убиец, че дори и тези с морал. Ние сме тук, за да ви кажем, че тя започна.

 

Авадра и Алестион

Аз съм Авадра. Аз съм айсберг, в който бушува буря. Това е моят свят и съм тук, за да го въздигна. Аз съм бунт в името на самия бунт. Аз съм сърцевина, метал и плътен мрак.  Принадлежа там, където морето докосва земята. Погледът ми винаги среща Слънцето.

Аз съм Алестион. Аз съм гръм, гора и леден извор. Аз съм истина и мрак.  Аз съм черен огън, пламтящ в очите на бунтовниците.  Аз живея, за да бъда, и чертая единствено лика на невъзможното. Аз обичам този свят и съм тук за неговото освобождение.

 

Контакти

absolutnite@abv.bg

avadra@abv.bg

absolutniqalestion@abv.bg

 

Сайтът е организиран в следните категории:

 

ДУША И ВСЕЛЕНА – любов, съвършенство, вечност

Енергия и Същност – наръчник за духовния свят

Антименталност С – чувства и емоции (джуф, бум-бум прас и але ле лей лей)

Между световете – не сме сигурни

Свръхличност – пътят на всеки към най-висшия му Аз

 

ЧОВЕК И ОБЩЕСТВО – катастрофалното недоразумение, наречено общество, и как то потиска личността

Мъдростта на Стадото – общоприети разбирания, които са висш пилотаж в малоумието

Модели на Неподражание – как обществото изисква да протече живота ни и алтернативите

Жалкология – как човечеството превръща постиженията на науката и цивилизацията в средства за духовна смърт

Скука – всичко това, което вълнува повече вас, отколкото нас

Лъч Светлина – случайните постижения на обществото

 

ЗАБАВНО И НЕЗАБАВНО – актуални събития

 

ИЗКУСТВО – коментари за произведения на изкуството

 

АБСОЛЮТНИТЕ – дейността на Алестион и Авадра

 

Share This: