Хетеросексуалните мъже са обсебени от пенисите

Всички знаем, че животът на съвременния човек се върти изцяло около пенисите. И все пак фактът, че сексуалността, която е най-силно обвързана с тях, е именно тази на хетеросексуалните мъже, заслужава специално внимание.

В миналото се появили едни умни хора и обявили жените за боклук. Всички се съгласили и набързо ги възприели за неспособни както в умствен, така и в емоционален план. Но по някаква причина все още вирее митът за присъствието на жената в секса.

Когато види привлекателна жена, мъжът вижда единствено възможност да подчертае мъжествеността си. Той не си мисли „О, колко красива жена.“. Мисли си „ Охааа, каква добра възможност да използвам пениса си!“. В повечето случаи жената е само плоскост върху която хетеросексуалният мъж проектира желанието си, но в действителност това е желание да вкара пениса си в употреба. Възбудата на мъжа произтича от собствения му полов орган, а не от фактори във външния свят.

Хетеросексуалните мъже са склонни да се превъзнасят по пениса като идея и да го въздигат в култ. Те се отъждествяват със своя собствен и се радват на присъствието на пениси навсякъде около себе си. Почти съм сигурен, че ако не го намираха за странно, всички мъже щяха да напишат по една ода за пениса.

А сега идва и забавната част. Тъй като сексуалното желание на мъжа е връзка между него и собствения му пенис, той няма как да го сподели с жена. Така единствените хора, които присъстват в спектъра на сексуалността му са… останалите мъже.

16830377544_881d890e42_b

По време на сексуален акт, наличието на жена в него е просто формалност. Подсъзнателно мъжът е твърде зает не просто да използва пениса си, а да се бори за надмощие над останаите пениси, с които му предстои да го сподели. Той много държи да се представи на ниво в секса, целейки да задоволи не партньорката си, а приятелите си.

По отношение на сексуални контакти с хора от собствения си пол, хетеросексуалните мъже се делят на три групи. Целта е да се абстрахираме от това колко точно жалка е всяка една от тях и да я разгледаме единствено по отношение на степента, в която е обвързана с пениса.

Първата група са тези, които мразят гейовете, защото ги възприемат като предатели на мъжествеността. Тук имаме позицията „ Ама как така. Пениса е свещен. Не може да се ползва за щяло и нещяло, а камо ли пък да не се ползва изобщо.“ Проблемът не е в друго, а в идеята, че това нарушава редиците на пенисовото войнство. Интересен факт тук е, че тези мъже прекарват повече от половината си време в мислене за гейове под една или друга форма.

Втората група са мъжете, които не възприемат гейовете за по-различни от тях. В крайна сметка всички имаме пениси, всички ги вкарваме в действие както сметнем за добре и това е най-важното.

И третата група е тази, която не се ограничава в сексуално отношение. С падането на старите догми, тази група нараства все повече и по всяка вероятност именно тя е групата на бъдещето. Всъщност обаче номер три изобщо не са разкрепостени. Те просто са достигнали нови нива на цинизъм. Мъжете от този тип харесват да са желани от други мъже, защото това е нова единица за измерване на мъжествеността. Така жените отиват на още по-задни позиции. Ако жените те смятат за мъжествен, това е добре. Но ако други мъже се възхищават на мъжествеността ти, това е истинско доказателство за великолепието на пениса ти. Макар и хетеросексуални, те са склонни да спят с друг мъж, само за да влеят още мощ в пениса си и да разширят възможностите му, достигайки известното в много духовни учения ниво „свръхпенис“.

И все пак не мога да не дам точка на Вселената. Ако трябваше да изберем един тип хора, които се вълнуват най-силно от пенисите, бихме избрали всеки друг, но не и хетеросексуалните мъже. И, разбира се, точно поради тази причина са именно те.

Share This:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.