Дано илюминатите съществуват!

Дано илюминатите съществуват. Дано има световен заговор, които цели да превърне хората в роби. Дано някъде зад всичко случващо се да има едни безскрупулни кукловоди, които обслужват само собствените си интереси. Защото в противен случай… всички тези неща са по вина на самото човечество и то наистина е чак толкова тъпо.

Две световни войни. Инквизиция. Християнство. Ислям. Пренаселване. Екологични катастрофи. Комунизъм. Фашизъм. Капитализъм. Фейсбук. Ако хората сами са си причинили всичко това, що за идиоти са те?

Често приемаме тези неща за нещо дадено, но чак сега осъзнавам колко точно чудовищни истории са това. Първо идеите за тях са хрумнали на някого. После са се намерили милиони да го последват, да доразвият идеята и да я превърнат в средство за масово унищожение (често физическо, но винаги духовно).

Eye

Сами ли сме стигнали до извода, че най-важното в живота ни е пари и власт, или някой ни го насажда отгоре? Определено предпочитам да мисля, че е второто. Защото ако 11 000 години на цивилизация са ни трябвали, за да стигнем до грешния извод, колко по дяволите ще чакаме за верния?

Сами ли се отказахме от това да чувстваме или така бяхме обучени? Но, ако си мислите, че хората са заменили чувствата с разума, се лъжете. Те го замениха с апатия и безхарактерност. Така че сега, щом трябва да избират, не могат да се обърнат нито към мислите си, нито към сърцето си, а само към „общоприетото”.

Дори да има илюминати, не се успокоявайте – вие пак сте виновни. Не мога да ги съдя, че искат да владеят света, но мога да съдя вас, че им позволявате. Единственото положително нещо в съществуването им е, че на планетата ще има поне няколко умни човека.

Share This:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.