Награди на Абсолютните 2017

Абсолютните определиха хората и събитията, които оказаха най-голямо влияние върху света и Абсолютизма през 2017.

Пълният списък на номинациите можете да видите тук: Номинации 2017

А ето и победителите:

 

Личност на Годината

Номинирани: Владимир Путин, Жанк-Клод Юнкер, Илън Мъск, Кристиано Роналдо, Хю Хефнър

Абсолютните награждават Владимир Путин за Личност на Годината 2017 за неговата проява на характер и отстояване на лични позиции, дори когато те не съвпадат с глобалната идеология.

 

Жалкар на Годината

Номинирани: Антонин, Арън Лий Райт, Валери Симеонов, Дан Браун, Митко и Мимито

Жалкар на Годината 2017 печелят Митко и Мимито за тотално отричане от личността и подчинение на собствената слабост.

 

Потенциал на Годината

Номинирани: Кирил, Крис, Марин, Мариус, Николай

Потенциал на Годината за 2017 е Марин заради интереса му към тъмната страна на езотериката и възможности за развитие в сферата на демоничните изкуства.

 

Деградация на Годината

Номинирани: Божана Апостолова, Галена, Джим Кери, Ема, Светльо Витков

Деградация на Годината печели Ема за предателството си към себе си и към бунта на младостта.

 

Събитие на Годината

Номинирани: Абсолютните обявиха мораториум на духовната смърт, Откритието на времеви кристали, Откритието на кухина в Хеопсова пирамида, Спейс Екс въведе повторното използване на първата степен на ракети, Тесла Модел 3 стана първата електрическа кола за масовия пазар

Събитие на 2017 стана решението на Абсолютните да обявят мораториум на духовната смърт, защото то е стъпка към ерата на Абсолютизма.

 

Негативно Събитие на Годината

Номинирани: Въвеждането на система за предварително предотвратяване на престъпления в Австралия, Кампанията срещу паметниците на Конфедерацията в САЩ, Първият гражданин робот, Регистрирането на първото безполово бебе в света, Решенията на Доналд Тръмп да оттегли САЩ от Парижкото споразумение и ЮНЕСКО

За негативно Събитие на Годината Абсолютните определят обявяването на първия гражданин робот, защото изкуственото одухотворяване на роботите заплашва съществуването на човечеството.

 

Историческа Личност на Годината

Номинирани: Адолф Хитлер, Ернесто Че Гевара, Маргарет Мичъл, Ралф Уолдо Емерсън, Фридрих Ницше

Абсолютните награждават Маргарет Мичъл в категорията Историческа Личност на Годината за майсторското изразяване на силата на човека и триумфа на волята за живот в „Отнесени от вихъра”.

 

Враг на Годината

Номинирани: Айн Ранд, Антъни Хопкинс, Буда, Елена Блаватска, Маргарет Мичъл (фалшива версия)

Наградата Враг на Годината печели фалшивата версия на Маргарет Мичъл за отричането на живота в края на „Отнесени от вихъра” чрез посланията, че любовта е илюзия и рано или късно умира.

 

Герой на Годината

Номинирани: Долорес Абърнати (Западен свят), Мейв Милей (Западен свят), Мелани Уилкс (Отнесени от вихъра), Скарлет О’Хара (Отнесени от вихъра), Церсей Ланистър (Игра на тронове)

Наградата Герой на Годината за Абсолютизма през 2017 получава Скарлет О’Хара защото тя извървя целия път от обикновен човек до висшия си Аз и защото доказа, че порочната душа може да изпитва чиста любов.

 

Анти-Герой на Годината

Номинирани: Бран Старк (Игра на тронове), Денерис Таргариен (Игра на тронове), Джон Сноу (Игра на тронове), Рет Бътлър (Онесени от вихъра), Уилям (Западен свят)

Анти-Герой на Годината печели Рет Бътлър заради предателствата му към себе си и към убежденията си и заради върховната му слабост.

Share This:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.