Награди на Абсолютните 2019

Абсолютните обявяват хората и събитията, които оказаха най-голямо влияние върху света и Абсолютизма през 2019.

Пълният списък на номинациите можете да видите тук: Номинации 2019

 
Личност на годината

Номинирани: Кастер Семеня, Лейди Гага, Роджър Федерер, Урсула фон дер Лейен, Хаваши

Личност на Годината за 2019 е Хаваши, защото той довежда великото изкуство, създавано от страст към живота и безкомпромисен стремеж към съвършенство, в XXI век.

 

Очарование на Годината

Номинирани: Дарин Ангелов, Дуейн Джонсън, Енди, Modá, Фики

Дарин Ангелов печели Очарование на годината за 2019 заради чистата светлина, която излъчва, и огромния ентусиазъм, с който се отдава на работата си.

 

Враг на Годината

Номинирани: Айн Ранд, Дейвид Бениоф и Ди Би Уайс, Илън Мъск, Пабло Пикасо, Сюзън Голдбърг

Враг на Годината е Илън Мъск, защото, макар да има както личните качества, така и обществената позиция да защити и въздигне човека, той избира да го унижава и представя като слаб и обречен.

 

Жалкар на Годината

Номинирани: Борис Джонсън, Преслава, Рамщайн, Слави Трифонов, Теса Томпсън

Жалкар на Годината печелят Рамщайн защото тяхната песен Deutschland е заклеймяване на желанието за възход и подигравка с всичко свръх.

 

Историческа Личност на Годината

Номинирани: Е. Е. Къмингс, Иван Вазов, Нострадамус, Пенчо Славейков, Рамзес II

Историческа Личност на 2019 година е Нострадамус заради точното предсказание за „Игра на тронове“ и потвърждаването на думите му с пожара в Нотр Дам.

 

Събитие на Годината

Номинирани: Зелената сделка за Европа, Застъпването на младите за човешките права, Откриването на слонска костенурка на Галапагоските острови, Проектът TeamTrees, Първата снимка на черна дупка

Събитие на 2019 е Зелената сделка за Европа, защото е прогресивна идея, която води до съхраняването на нашия дом и приближава човека до природата.

 

Негативно Събитие на Годината

Номинирани: Арестът на Джулиан Асанж, Краят на „Игра на тронове”, Пожарите в Амазония, Пожарът в Нотр Дам, Разпространението на Хуауей

Краят на „Игра на Тронове” е негативното събитие на 2019, защото това беше ритуално убийство на един свят с целта това да се прехвърли и в реалния.

 

Герой на Годината

Номинирани: Капитан Америка (Отмъстителите: Краят), Максуел Боумонт (The Royal Romance), Нед Старк (Игра на тронове), Церсей Ланистър (Игра на тронове), Ями (Ю Ги О)

Церсей Ланистър е Герой на Годината за 2019 година, защото се превърна в символ на любовта и живия живот за цели две вселени.

 

Анти-Герой на Годината

Номинирани: Бран Старк (Игра на тронове), Капитан Марвел (Отмъстителите: Краят), Лео Коваленски (Ние, живите), Тирион Ланистър (Игра на тронове), Тони Старк (Отмъстителите: Краят)

Анти-Герой на Годината е Бран Старк, защото след като самият той се бе станал тотално нищо, се зае да превърне в това и целия останал свят.

 

Онеправдан герой на годината

Номинирани: Джон Сноу (Игра на тронове), Капитан Америка (Отмъстителите: Краят), Кралят на Нощта (Игра на тронове), Танос (Отмъстителите: Краят), Тор (Отмъстителите: Краят)

Онеправдан Герой на Годината е Джон Сноу заради абсолютната обреченост на съдбата му. Той бе заточен в забвение и празнота, намирайки края си там, където не заслужава да стига нито едно човешко същество.

Share This:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.